Ekstrak cendawan sebagai antioksida semulajadi dalam minyak sawit

Hasil ekstrak cendawan sebagai antioksida semulajadi dalam meningkatkan kestabilan minyak sawit telah menunjukkan kesan yang positif...[et al.]

Main Author: Adeline Leong Suk Yee
Published: Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia, 2005.
LEADER 00757cam a2200169 7i4500
001 0000137140
005 20100715090000.0
002 0000002209
090 0 0 |a LP 1 FST 6 2005  
100 0 # |a Adeline Leong Suk Yee  
245 1 0 |a Ekstrak cendawan sebagai antioksida semulajadi dalam minyak sawit   |c Adeline Leong Suk Yee. 
260 # # |a Terengganu:   |b Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia,   |c 2005. 
300 |a xiii, 160 p.:   |b ill.;   |c 30 cm.. 
502 # # |a Laporan Projek (Ijazah Sarjana Muda Sains - Sains Kimia) 2005 
520 3 # |a Hasil ekstrak cendawan sebagai antioksida semulajadi dalam meningkatkan kestabilan minyak sawit telah menunjukkan kesan yang positif...[et al.] 
602 # # |a Laporan Projek FST 2005 
999 |a 1100038645  |b Book  |c LAPORAN PROJEK  |e KOLEKSI KHAS