Tahap kemahiran penyediaan makanan di kalangan juru masak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu
Kajian ini dijalankan untuk mengetahui tahap kemahiran penyediaan makanan di kalangan juru masak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu. Kemahiran merupakan salah satu jawapan yang terbaik bagi kebanyakkan permasalahan berkaitan operasi kantinkolah
Main Author: | Afifuddin Adzlan Nordin |
---|---|
Published: |
Terengganu:
Universiti Malaysia Terengganu,
2007.
|
Similar Items
-
Tahap kepuasan kerja di kalangan jurumasak dan pembantu jurumasak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu Nurhidayah Husain.
by: Nurhidayah Husain
Published: (2007) -
Persepsi pelanggan terhadap kualiti perkhidmatan kantin sekolah menengah di daerah Kuala Terengganu Nor Azlina Alias.
by: Nor Azlina Alias
Published: (2008) -
Hubungan antara gaya asuhan ibu bapa dan tahap kecenderungan di kalangan pelajar sekolah menengah Hafizah Mat Ali.
by: Hafizah Mat Ali
Published: (2008) -
Amalan pengambilan makanan di kalangan pelajar sekolah menengah di Kuala Terengganu Siti Nafsiah Ali.
by: Siti Nafsiah Ali
Published: (2008) -
Juru bicara Al-Quran Mohd Hafizy Ramly.
by: Mohd Hafizy Ramly, 1984-