Tahap kemahiran penyediaan makanan di kalangan juru masak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu

Kajian ini dijalankan untuk mengetahui tahap kemahiran penyediaan makanan di kalangan juru masak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu. Kemahiran merupakan salah satu jawapan yang terbaik bagi kebanyakkan permasalahan berkaitan operasi kantinkolah

Main Author: Afifuddin Adzlan Nordin
Published: Terengganu: Universiti Malaysia Terengganu, 2007.
LEADER 00933cam a2200169 7i4500
001 0000144002
005 20130618090000.0
002 0000009110
090 0 0 |a LP 2 FASM 3 2007  
100 0 # |a Afifuddin Adzlan Nordin  
245 1 0 |a Tahap kemahiran penyediaan makanan di kalangan juru masak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu   |c Afifuddin Adzlan Nordin. 
260 # # |a Terengganu:   |b Universiti Malaysia Terengganu,   |c 2007. 
300 |a xii, 81 p.:   |b ill.;   |c 30 cm.. 
502 # # |a Laporan Penyelidikan FASM (Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan - Perkhidmatan Makanan dan Pemakanan) 2007 
520 3 # |a Kajian ini dijalankan untuk mengetahui tahap kemahiran penyediaan makanan di kalangan juru masak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu. Kemahiran merupakan salah satu jawapan yang terbaik bagi kebanyakkan permasalahan berkaitan operasi kantinkolah 
602 # # |a Laporan Projek FASM 2007 
999 |a 1100089997  |b Book  |c LAPORAN PROJEK  |e BILIK ARKIB