|
|
|
|
LEADER |
00933cam a2200169 7i4500 |
001 |
0000144002 |
005 |
20130618090000.0 |
002 |
0000009110 |
090 |
0 |
0 |
|a LP 2 FASM 3 2007
|
100 |
0 |
# |
|a Afifuddin Adzlan Nordin
|
245 |
1 |
0 |
|a Tahap kemahiran penyediaan makanan di kalangan juru masak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu
|c Afifuddin Adzlan Nordin.
|
260 |
# |
# |
|a Terengganu:
|b Universiti Malaysia Terengganu,
|c 2007.
|
300 |
|
|
|a xii, 81 p.:
|b ill.;
|c 30 cm..
|
502 |
# |
# |
|a Laporan Penyelidikan FASM (Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan - Perkhidmatan Makanan dan Pemakanan) 2007
|
520 |
3 |
# |
|a Kajian ini dijalankan untuk mengetahui tahap kemahiran penyediaan makanan di kalangan juru masak kantin sekolah menengah di Kuala Terengganu. Kemahiran merupakan salah satu jawapan yang terbaik bagi kebanyakkan permasalahan berkaitan operasi kantinkolah
|
602 |
# |
# |
|a Laporan Projek FASM 2007
|
999 |
|
|
|a 1100089997
|b Book
|c LAPORAN PROJEK
|e BILIK ARKIB
|