|
|
|
|
LEADER |
00995cam a2200169 7i4500 |
001 |
0000143974 |
005 |
20130617090000.0 |
002 |
0000009082 |
090 |
0 |
0 |
|a LP 18 FASM 3 2006
|
100 |
0 |
# |
|a Mazlin Abd. Basha
|
245 |
1 |
0 |
|a Kesan penceluran dan pengeringan ke atas warna dan ciri-ciri berfungsi pelbagai jenis ubi tempatan
|c Mazlin Abd. Basha.
|
260 |
# |
# |
|a Terengganu:
|b Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia,
|c 2006.
|
300 |
|
|
|a xi, 42 p.:
|b ill.;
|c 30 cm..
|
502 |
# |
# |
|a Laporan Penyelidikan FASM (Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan - Perkhidmatan Makanan dan Pemakanan) 2006
|
520 |
3 |
# |
|a Kajian ini dijalankan bagi mengkaji kesan penceluran dan pengeringan terhadap warna kandungan lembapan, kandungan bahan fenolik, ciri-ciri berfungsi ubi seperti kadar keterlarutan, keupayaan pengembangan dan kadar penyerapan air bagi empat jenis ubang berlainan iaitu ubi kayu, ubi keledek, ubi keladi dan ubi badak
|
602 |
# |
# |
|a Laporan Projek FASM 2006
|
999 |
|
|
|a 1100089969
|b Book
|c LAPORAN PROJEK
|e BILIK ARKIB
|