Penghasilan mayonis melalui campuran minyak kelapa, minyak kacang soya, dan minyak jagung menggunakan kaedah 'response surface methodology' (RSM)

Penghasilan mayonis berasaskan minyak kelapa sebagai alternatif kepada minyak kacang soya dikaji menggunakan kaedah Respond Surface Methodology (RSM) dimana sebanyak 20 formulasi dihasilkan berasaskan campuran tiga minyak iaitu minyak kelapa, minyaacang soya, dan minyak jagung

Main Author: Mohd Hafis Ab Rahman
Published: Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia, 2006.
LEADER 01009cam a2200169 7i4500
001 0000143975
005 20130617090000.0
002 0000009083
090 0 0 |a LP 19 FASM 3 2006  
100 0 # |a Mohd Hafis Ab Rahman  
245 1 0 |a Penghasilan mayonis melalui campuran minyak kelapa, minyak kacang soya, dan minyak jagung menggunakan kaedah 'response surface methodology' (RSM)   |c Mohd Hafis Ab Rahman. 
260 # # |a Terengganu:   |b Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia,   |c 2006. 
300 |a x, 70 p.:   |b ill.;   |c 30 cm.. 
502 # # |a Laporan Penyelidikan FASM (Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan - Perkhidmatan Makanan dan Pemakanan) 2006 
520 3 # |a Penghasilan mayonis berasaskan minyak kelapa sebagai alternatif kepada minyak kacang soya dikaji menggunakan kaedah Respond Surface Methodology (RSM) dimana sebanyak 20 formulasi dihasilkan berasaskan campuran tiga minyak iaitu minyak kelapa, minyaacang soya, dan minyak jagung 
602 # # |a Laporan Projek FASM 2006 
999 |a 1100089970  |b Book  |c LAPORAN PROJEK  |e BILIK ARKIB