|
|
|
|
LEADER |
01009cam a2200169 7i4500 |
001 |
0000143975 |
005 |
20130617090000.0 |
002 |
0000009083 |
090 |
0 |
0 |
|a LP 19 FASM 3 2006
|
100 |
0 |
# |
|a Mohd Hafis Ab Rahman
|
245 |
1 |
0 |
|a Penghasilan mayonis melalui campuran minyak kelapa, minyak kacang soya, dan minyak jagung menggunakan kaedah 'response surface methodology' (RSM)
|c Mohd Hafis Ab Rahman.
|
260 |
# |
# |
|a Terengganu:
|b Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia,
|c 2006.
|
300 |
|
|
|a x, 70 p.:
|b ill.;
|c 30 cm..
|
502 |
# |
# |
|a Laporan Penyelidikan FASM (Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan - Perkhidmatan Makanan dan Pemakanan) 2006
|
520 |
3 |
# |
|a Penghasilan mayonis berasaskan minyak kelapa sebagai alternatif kepada minyak kacang soya dikaji menggunakan kaedah Respond Surface Methodology (RSM) dimana sebanyak 20 formulasi dihasilkan berasaskan campuran tiga minyak iaitu minyak kelapa, minyaacang soya, dan minyak jagung
|
602 |
# |
# |
|a Laporan Projek FASM 2006
|
999 |
|
|
|a 1100089970
|b Book
|c LAPORAN PROJEK
|e BILIK ARKIB
|