Penghasilan mayonis melalui campuran minyak kelapa, minyak kacang soya, dan minyak jagung menggunakan kaedah 'response surface methodology' (RSM)

Penghasilan mayonis berasaskan minyak kelapa sebagai alternatif kepada minyak kacang soya dikaji menggunakan kaedah Respond Surface Methodology (RSM) dimana sebanyak 20 formulasi dihasilkan berasaskan campuran tiga minyak iaitu minyak kelapa, minyaacang soya, dan minyak jagung

Main Author: Mohd Hafis Ab Rahman
Published: Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia, 2006.
Summary:Penghasilan mayonis berasaskan minyak kelapa sebagai alternatif kepada minyak kacang soya dikaji menggunakan kaedah Respond Surface Methodology (RSM) dimana sebanyak 20 formulasi dihasilkan berasaskan campuran tiga minyak iaitu minyak kelapa, minyaacang soya, dan minyak jagung
Physical Description:x, 70 p.: ill.; 30 cm..