Pemilihan premis perkhidmatan makanan di Kuala Lumpur oleh pelancong luar negara

Kajian ini dijalankan untuk melihat corak pemilihan premis perkhidmatan makanan dikalangan pelancong luar negara di Kuala Lumpur

Main Author: Ridzuan Rosli
Published: Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia, 2006.
LEADER 00783cam a2200169 7i4500
001 0000143985
005 20130617090000.0
002 0000009093
090 0 0 |a LP 29 FASM 3 2006  
100 0 # |a Ridzuan Rosli  
245 1 0 |a Pemilihan premis perkhidmatan makanan di Kuala Lumpur oleh pelancong luar negara   |c Ridzuan Rosli. 
260 # # |a Terengganu:   |b Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia,   |c 2006. 
300 |a xi, 115 p.:   |b ill.;   |c 30 cm.. 
502 # # |a Laporan Penyelidikan FASM (Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan - Perkhidmatan Makanan dan Pemakanan) 2006 
520 3 # |a Kajian ini dijalankan untuk melihat corak pemilihan premis perkhidmatan makanan dikalangan pelancong luar negara di Kuala Lumpur 
602 # # |a Laporan Projek FASM 2006 
999 |a 1100089980  |b Book  |c LAPORAN PROJEK  |e BILIK ARKIB